Inställningar för utskrift

Jag ska skriva ut ett avtal, hur döljer jag webbadressen och de gula markeringarna i texten?

Avtal med gula markeringar

I avtalen är dynamiska värden märkta med gul färg för att lätt kunna kontrollera att ifyllda värden är korrekta. Klicka på FLER INSTÄLLNINGAR för att dölja dessa samt URL:en i sidfoten.

Utskriftsinställingar 1

1. Bocka ur SIDHUVUDEN OCH SIDFÖTTER för att dölja det som visas längst upp och längst ner på sidan. Bocka sedan ur BAKGRUNDSGRAFIKER för att gömma de gula markeringarna i texten.

Utskriftsinställingar 2

1. Spara eller skriv ut.

Utskriftsinställingar 3