Testa dina kunskaper

Testa dina egna kunskaper eller tävla med teamet

Genom att testa dina kunskaper får du reda på vilka delar av systemet du kan lära dig mer om. Testen är till för att utveckla dina kunskaper och optimera användandet av systemet. Lycka till och ha roligt!

Testen är i form av Kahoot-quiz. Undrar du hur det går till kan du klicka här för att lära dig mer om Kahoot och hur du kan testa dig själv eller tävla med teamet.

Del 1

Första delen handlar om att skapa nytt lösenord och logga in i systemet, skapa nytt projekt för att göra en intresseanmälan och redigering och komplettering av uppgifterna till projektet.

Mäklarutbildning Del 1 (opens in a new tab)

Del 2

Andra delen handlar om att lägga till en ny intressent manuellt, boka upp objekt och bostäder till köpare, markering av status, kommentarer och förfallodatum.

Mäklarutbildning Del 2 (opens in a new tab)

Del 3

Tredje delen handlar om att lägga till objekt och bostäder manuellt i systemet, csv import och export av excellistor.

Mäklarutbildning Del 3 (opens in a new tab)