Spara avtal som PDF

Hämta ett avtal

För att kunna hämta ett avtal behövs det att en mall på avtalet har lagts in på projektet. Kontakta supporten om du är intresserad av att använda avtal i Rebla.

Gå till projektet

Gå in på ditt projekt.

Projektöversikt

Gå till objektet

Gå in på fliken OBJEKT - Klicka på objektet (objektnumret) som du vill hämta avtal för.

HUR-HITTAR-JAG-AVTAL1-1024x467

Längst upp till höger ser du bokningsavtal som är det förvalda avtalet, bredvid finns en knapp med en neråtgående triangel som indikerar att det finns fler avtal att välja.

HUR-HITTAR-JAG-AVTAL2

Välj avtal

Klicka på den och en rullista kommer att dyka upp och där hittar du både förhandsavtal och upplåtelseavtal. Välj det avtal du vill öppna och klicka sedan på ditt valda avtal och den kommer att öppnas i en ny flik.

HUR-HITTAR-JAG-AVTAL3

Ditt avtal öppnas i en ny flik:

Avtal i ny flik

Skriv ut

Tryck Ctrl+p kortkommandot för att komma till utskriftsläget.

Alternativt högerklickar du för att få upp en snabbmeny med alternativet skriv ut (om det ligger en bild längst upp i avtalet som i exemplet, se till att inte klicka på bilden för då kommer endast bildalternativ upp, högerklicka istället under bilden).

Avtal utskrift

Öppna utskriftsinställningar

När du kommer till utskriftsläget kan du justera inställningar genom att klicka på Fler inställningar. Här finns två rutor som är förinställda första gången du ska spara ett avtal i PDF/skriva ut ett avtal.

Avtal utskrift fler inställningar

Ändra utskriftsinställningar

Det första alternativet är Sidhuvuden och sidfötter (Detta alternativ är redan ibockat – om du bockar ur denna, döljer du all information som visas längst upp och längst ner på sidorna).

Avtal utskrift sidhuvuden/sidfötter

Bakgrundsgrafik (Detta alternativ är inte ibockat – om du bockar i denna, kommer alternativ bakgrundsgrafik att visas).

Avtal utskrift bakgrundsgrafik

Spara ned PDF

Avsluta med att trycka på SPARA för att spara det som en PDF-fil på datorn.

Alternativt skriva ut det direkt:

Avtal utskrift skriv ut

Nu vet du hur man hittar avtalen samt skriver ut dem!