Skapa ett nytt projekt för intresseanmälan

När du har loggat in i systemet kommer du till sidan nedan. Klicka på plus-knappen längst ned till höger för att skapa ett nytt projekt.

Projekt

När du har klickat på knappen öppnas en popup med rubriken Nytt projekt.

Nytt projekt

Välj om projektet ska vara för intresseanmälan eller säljstart. Detta val påverkar utseende på formuläret.

Fyll i namn, adress och länk till projekthemsidan. Fyll även i faktureringsuppgifter så fakturan från Rebla hamnar hos rätt person i er organisation.

Om ni redan har befintliga projekt kan ni välja att kopiera texter för formuläret från dem. Annars kommer projektet att förses med standardtexter som ni sedan kan uppdatera så att rätt information visas i formuläret.

Nytt projekt 2

När du har fyllt i alla uppgifter för ditt projekt klickar du på SPARA.

Du kommer nu att kunna se din intresseanmälan i projektöversikten. När du har gått in på ditt projekt kan du gå in på sidan Projektinfo för att redigera och komplettera eventuella uppgifter.

Kontakta supporten för att ställa in e-postmallar för bekräftelsemejl och nyhetsbrev.