Hitta länken till formuläret

På vår webbsida för projektet vill vi lägga in länken till intresseformuläret, så att webbsidans besökare kan göra en anmälan direkt om de är intresserade

Jag ska göra ett mejlutskick till mina gamla intressenter och vill att de återanmäler sig. I mitt mejl behöver jag lägga in länken till intresseformuläret, så att intressenterna lätt kan klicka på den och göra sin anmälan…

Var finns länken till formuläret för projektet?

Rebla hjälper ofta våra kunder att lägga upp ett projekt eller en säljstart och i samband med det brukar vi även göra i ordning formuläret för intresseanmälan eller köpanmälan. Då brukar vi mejla länken till formuläret till er.

Länken finns även i projektet och om du har tillgång till det aktuella projektet går det enkelt och snabbt för dig att hämta formulärets länkadress.

Logga in på Rebla och klicka på det projekt vars formulär du behöver.

valj-projekt-300x105

Gå till sidan FORMULÄR. Högst upp på sidan hittar du länken "Länk till formulär". Denna länk är oförändrad under hela projektets gång.

lank-till-formular-300x156

Sidan för formuläret öppnas i en ny flik i webbläsaren när du klickar på länken.