Boka ett objekt till en köpare via köparsidan

Boka ett objekt till en köpare

Jag skulle vilja lägga till en köpare och boka upp ett objekt, hur gör jag?

Det finns olika vägar att gå för att boka ett objekt till en kund. Du kan göra det via sidan INTRESSENTER, via sidan OBJEKT eller lägga till en köpare direkt på sidan KÖPARE.

I det här inlägget kommer vi att utgå från sidan KÖPARE. Här kan du lägga till en köpare som inte redan finns i systemet eller exempelvis lägga till en medköpare.

Klicka in dig på det projekt som är aktuellt

Logga in på Rebla CRM och klicka på det projekt som du vill lägga till den nya köparen på:

Välj projekt

Navigera till sidan köpare

Klicka på länken Köpare i listan till vänster. Lägg till ny köpare genom att klicka på plusset plusset.

Köparsidan lägg till ny köpare

Fyll i formuläret

När du har klickat på plusset kommer ett formulär som ska fyllas i med köparens uppgifter, och på det sista alternativet väljer du objektet som köparen vill köpa.

Fyll i formulär

Gör objektvalet

Fyll i uppgifterna för köparen och klicka på rutan där det står Välj objekt (den lilla nedåtgående pilen nedåtgående-pil

Välj objekt

Skrolla ned för att få fram fler alternativ

Hitta objektet, alternativt skrolla för att hitta det om det är fler alternativ än det som visas i exemplet, och välj genom att klicka på det objekt du vill boka till köparen.

Välj objekt till köpare

Spara uppgifterna och objektvalet

När du har klickat och valt objektet kommer det att se ut på följande sätt, klicka på SPARA för att slutföra din registrering av köpare och bokning.

Valt objekt spara

Klart!

Ett meddelande längst ner till vänster dyker upp som bekräftar att din köpare är skapad. Köparen syns också i listan av köpare (om listan är väldigt lång kan du söka efter specifika köpare genom att klicka på FILTER.

En ny köpare har lagts till