Filtrera mejl efter datum

En ytterligare funktion för mejlen har tillkommit då det har varit efterfrågat att kunna filtrera fram intressenter efter deras registrerade datum. Detta kan man göra när man vill filtrera så att endast de allra nyaste intressenterna får ett mejlutskick.

Detta filtreringsalternativ är tillgängligt för Intresseanmälansprojekt. För motsvarande funktion i Säljstartsprojekt är det filtrering från könummer till könummer.

Klicka på kalendersymbolen för att välja från vilket datum du vill visa mejlen. Du kan ändra året med den nedåtgående pilen bredvid årtalet.

Filter-efter-datum