Logga in med tvåstegsverifiering

Tvåstegsverifiering (även kallad tvåfaktorsautentisering ) är en extra säkerhet när du loggar in, som ger ett skydd ifall någon obehörig får tag på ditt lösenord.

På Rebla CRM loggar du in med ditt användarnamn och lösenord samt en kod som skickas till din mailadress.

Steg 1

Gå till din applikationssida. Om du inte är redan är inloggad kommer inloggningsrutan att visas.

Tvåstegsverifiering

Skriv in ditt användarnamn och lösenord och klicka därefter på LOGGA IN. För hjälp att logga in ifall du har glömt ditt lösenord, klicka här.

Om du har angivit rätt användarnamn och lösenord kommer en ny ruta att dyka upp: Engångskod krävs.

Engångskod krävs

Steg 2

Gå till ditt mailkonto och öppna upp meddelandet med rubriken Engångskod för inloggning.

Engångskod logga in

Kopiera engångskoden som du får i ditt meddelande, i exemplet ovan 012402.

Steg 3

Gå tillbaka till applikationens inloggningssida och klistra in koden i rutan för engångskoden.

Klistra in engångskod

Klicka sedan på SKICKA. Om koden är rätt och giltig loggas du in.

Notera:

Koden gäller i 2 minuter. Om koden har upphört att gälla får du ett felmeddelande. Klicka då på AVBRYT och på LOGGA IN igen. Då skickas en ny engångskod till ditt mailkonto.