Visningar

I fliken VISNINGAR listas de visningar som finns inlagda för projektet.

Visningar

Ny visning

Klicka på plus-knappen i nedre högra hörnet för att skapa en ny visning. Fyll i start och sluttid, beskrivning samt adress. Ange även ett max antal deltagare om du vill begränsa antalet anmälningar.

Ny visning

Anmälan till visning

Ovanför listan med visningar hittar du knappen FORMULÄR som länkar till det formulär där kunderna anmäler sig till visning. Formuläret listar de kommande visningar som har lediga platser. De visningar där sluttiden har passerats eller som redan är fullbokade döljs automatiskt från formuläret.

Listade visningar

Demo av visningar

I vår demo-miljö kan du se hur formuläret ser ut: https://demo.rebla.se/projects/22/showings/ (opens in a new tab)

Du kan även testa att lägga in egna visningar i admin-verktyget. Logga in med detta konto:

demo@rebla.se
y3llow

Navigera sedan till fliken "Visningar" eller klicka på denna länk: https://demo.rebla.se/admin/projects/22/showings (opens in a new tab)

Bädda in nästa visning på projekthemsida

Med vår Javascript-widget kan du lätt lägga in information om nästa visning på projekthemsidan. Det är en liten kodsnutt som hämtar information från Rebla om dag och tid för nästa visning. Här är ett exempel på den kod som läggs in i er WordPress (eller annat CRM):

<span class="rebla-showing"></span>
<script
    async
    type="application/javascript"
    src="https://showing.rebla.se/v1.js"
    baseUrl="https://demo.rebla.se"
    token="eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJzdWIiOiJkZW1vIn0.6XkNLcF8_BgAAKMQYJqbpC-tZgkw6FrFQifkV9GbpzU"
    projectId="22"
></script>

Exempel på texten som widgeten skriver ut på sidan: