Mejlnotis vid ny anmälan

Detta gäller endast för intresseanmälanprojekt. När inställningen har gjorts kommer du att få mailnotiser för samtliga projekt som du har tillgång till i applikationen.

Klicka på din profil

När du är inloggad i systemet hittar du en ikon längst upp i högra hörnet, klicka på denna och en meny dyker upp. Klicka sedan på Inställningar.

Profilinställningar

Bocka i rutan

För att ställa in att du ska få mejlnotiser, bocka i rutan bredvid Mejlnotis vid ny anmälan.

Klicka sedan på SPARA.

Ställ in mailnotis

Klart!

När det kommer in en ny anmälan kommer du att få ett mejl till din inkorg innehållande en länk som tar dig direkt till intressentens information:

Notis-till-mail-inkorgen

Klicka på länken för att komma till kundkortet:

Kundkortet