Registrera en ny intressent

Registrera en intressent

Jag har fått intresseanmälningar via telefon och e-post och vill registrera intressenternas uppgifter i projektet, hur gör jag?

Gå till projektet

Gå in projektet som du vill registrera den nya intressenten på.

Registrera ny intressent

Sök efter intressenten först innan du lägger till en ny för att undvika dubbletter. Ibland kan det hända att intressenten själv har gjort en intresseanmälan.

Klicka på lägg till-knappen

Längst ner till höger på sidan hittar du en cirkel med ett plus i Plussknapp

Klicka på den för att lägga till en ny intressent. Du kommer till ett formulär där du sedan kan lägga in intressentens uppgifter.

Registrera ny intressent

Fyll i uppgifterna

Fyll i formuläret med intressenternas uppgifter.

Här följer ett exempel på hur formuläret kan fyllas i:

Registrera-ny-intressent5

Spara

Tryck på SPARA när du är färdig.

Bra jobbat! Nu har du registrerat din första intressent. Upprepa processen för att lägga till fler. De samlas sedan på sidan Intressenter. Hit kan du alltid återkomma om du vill komplettera information till en intressent eller lägga till en medsökande.

Läs mer om hur man bokar en bostad åt en intressent.

Kontakta en intressent

Jag vill ringa en intressent, hur hittar jag deras kontaktuppgifter?

Få översikt på intressenterna genom att klicka på deras namn i listan.

Registrera ny intressent

I "kundkortet" återfinns all den kontaktinfo som intressenten valt att ange i sin anmälan.

Registrera-ny-intressent7