Markera köparens status

Hur markerar jag kundens status?

Jag har varit i kontakt med en intressent och vill ändra kundens status, hur gör jag?

Navigera dig till fliken intressenter

Använd filter-funktionen för att snabbt hitta intressenten du söker. Klicka på intressentens namn för att öppna kundkortet med intressentens uppgifter.

Intressent

Markera status

När du har varit i kontakt med intressenten kan du under rubriken STATUS ändra till Kontaktad, Intresserad eller Inte intresserad.

Intressent-markera-status

Status köpare

Status " Köpare " går inte att lägga till manuellt, utan sker automatiskt när man bokar ett objekt till intressenten.

För att nollställa status på intressenten kan man välja att markera " Ingen status ".

Intressent-bokad-kopare

Fliken köpare

När ett objekt har bokats på intressenten, blir den automatiskt en köpare och kommer då att finnas under fliken KÖPARE.

Kopare