Logga in i systemet

När din användare i Rebla har skapats kommer du att få två mail, ett med titeln Inloggning till applikationen på Reblas system med instruktioner och ett mail innehållande en länk med titeln Nytt lösenord.

Öppna mejlet

Klicka på länken i mailet Nytt lösenord.

Skapa nytt lösenord

Klicka länken i mejlet

När du har klickat på länken kommer du till en sida med rubriken Nytt lösenord.

Välj ett säkert lösenord, det ska innehålla minst fem tecken varav minst en siffra. När du har valt lösenord skriver du in det två gånger för bekräftelse och klickar sedan på SKICKA.

Skapa nytt lösenord 2

Logga in

När du har klickat på SKICKA kommer du automatiskt till inloggningssidan. Du kan nu logga in med ditt användarnamn som är din mailadress och ditt nya lösenord!

Skapa nytt lösenord 3

När du har loggat in i systemet kan du skapa ett nytt projekt för kunder att anmäla intresse till.